srenfrru
Previous Next

ZIMSKE SPORTSKE PRIPREME

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Zimske sportske pripreme kod nas ; Plivački Klub Plavi Talas Beograd i Karate Klub Kinder i Surčin Beograd 31.01. do 10.02.2018.god.

" Drugi  put smo u Ivanjici na zimskim pripremama. Uslovi za rad su odlični, jer bazen i sala su povezani. Takođe, temperatura vode i vazduha  u bazenu, pogoduju dobrom i kvalitetnom treningu. Restoranska usluga i osoblje su za svaku pohvalu. Tako da ćemo pripreme za pretstojeća takmičenja sprovesti onako kako smo želeli", kaže trener Nikola Popović (PK Plavi Talas)!

" U Ivanjici smo  13put za redom..A narodna poslovica kaže, da čovek za vreme života retko ode dva puta na isto mesto, a evo mi smo ovde već 13 put. Prezadovoljni smo uslovima za rad, i saradnjom sa našim prijateljima", reči su trenera Dragana todorovića (KK Kinder)

O nama

Predstvljamo vam Zavod za specijalizovanu rehabilitaciju "Ivanjica". Ako pažljivo pregledate našu prezentaciju, videćete zašto smo po mnogo čemu jedinstvena ustanova ovog tipa u našoj zemlji. Nadamo se da ćete se odlučiti da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Korisne informacije

Search