srenfrru

Dobrodošli!

Predstvljamo vam Zavod za specijalizovanu rehabilitaciju "Ivanjica". Ako pažljivo pregledate našu prezentaciju, videćete zašto smo po mnogo čemu jedinstvena ustanova ovog tipa u našoj zemlji. Nadamo se da ćete se odlučiti da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga.

VAZDUŠNA BANJA

Na osnovu dugogodišnjih ispitivanja uticaja podneblja na zdravlje ljudi, usledila je 25. januara 2000. godine uredba Vlade Republike Srbije o proglašenju Ivanjice za prvu vazdušnu banju u našoj zemlji.

PROČITAJ VIŠE

INTERNET

Cela zgrada je pokrivena brzom wifi mrežom.

Kapaciteti

Korišćenje bazena, teretane, saune... Pilates, Stoni tenis, Bilijar, sportske aktivnosti na otvorenim terenima, svakodnevne šetnje na različitim destinacijama.

PROČITAJTE VIŠE

Odmor i rekreacija

 SB  Ivanjica uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove, bogate geografske, istorijske i kulturne sadržaje, opremljenost objekta tehnički i kadrovski će Vam omogućiti, savršenu rekreaciju i odmor.

PROČITAJ VIŠE

ZAŠTO IZABRATI NAS

Banja Ivanjica se nalazi na srednjoj nadmorskoj visini od 468 m, koja se smatra optimalnom, kako za zdrave, tako i za većinu osoba sa različitim bolestima.
Vazduh i voda su izrazito čisti, a industrijski objekti po strukturi ne utiču bitno na životnu sredinu, niti remete prirodne pogodnosti ovog područja.

Vikend u Ivanjici
Priuštite sebi vikend u oazi lepote i mira.Relaksirajte se i odmorite na dva-tri dana. Ovaj program ne može da obuhvati sve ono  što bi ustanova,grad  Ivanjica i ljubazni  Ivanjičani mogli da  ponude,ali će pomoći da shvatite zašto ”U Ivanjicu nije dovoljno doći u nju treba dolaziti”
Program za školu
Višedecenijsko iskustvo u sprovođenju rekreativne nastave i rada u dečijem i omladinskom turizmu, izuzetne  tehnički i kadrovske opremljnosti objekta, kao i izvanredni klimatski uslovi, netaknuta priroda, zdrava hrana i dobro isplanirane aktivnosti učiniće boravak  višestruko korisnim.
Pripreme sportista
Uz zdravu hranu i povoljne klimatske uslove objekat ispunjava sve zahteve za organizovane vidove  priprema sportista.
Kongresni turizam
Kongresni turizam je specifični oblik turizma u kojem glavni motiv putovanja nije odmor, već učestvovanje pojedinaca na skupovima koji mogu imati različiti karakter.

Nudimo kvalitetne turističke usluge

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Ivanjica, privlači pažnju i u arhitektonskom smislu. Zgrada je okružena parkom na povšini od 4,5 hektara koji je bogat jelovom i borovom šumom i drugim biljnim vrstama iz ovog kraja.

NEKE OD USLUGA

9e.jpg

Smeštaj

170 ležaja u turističkom delu: raspoređenih u 1/1, 1/2 I 1/3 I 4 apartmana/kupatilo,tv-kablovski priključak, telefon, ceo objekat je pokriven bežičnim internetom

restoran.png

Restoran

Nudimo našem gostu zdravu hranu i zdrav način ishrane. Imamo zdrav vazduh, zemlju i vodu. koristimo proizvode ivanjičkog kraja, bez konzervansa i dodatnih aditiva.
Negujemo tradicionalan način ishrane, prilagođen savremenom čoveku.

115.jpg

Izleti

-Svakodnevne šetnje na različitim destinacijama
-Poludnevni ili celodnevni izlet: pl.Golija, Javor ili Mučanj; manastir Kovilje, Pridvorica, Studenica, Dobrački, a možemo i do Ovčarsko-Kablarskih.

O NAŠOJ USTANOVI

  Ivanjica

Ul.13. septembar 78
32250, RS Srbija

Centrala:
  Tel. +381 32/662-260 
  Tel. +381 32/662-261 
  Fax. +381 32/663-039

                                          

   Direktor:
 VD spec.neurolog Dr Raško Pantović
          tel.032/661-305 

O nama

Predstvljamo vam Zavod za specijalizovanu rehabilitaciju "Ivanjica". Ako pažljivo pregledate našu prezentaciju, videćete zašto smo po mnogo čemu jedinstvena ustanova ovog tipa u našoj zemlji. Nadamo se da ćete se odlučiti da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga.

Korisne informacije

facebook_page_plugin